Al meer dan 20 jaar een vaste waarde

Bel ons

0472 47 42 41

Regenwaterputten

Water- en kostenbesparend

Verminder uw verbruik met een regenwaterput

Wist u dat u bijna de helft van uw maandelijkse waterverbruik door regenwater kan vervangen? Zo kan u gemakkelijk uw toilet op regenwater aansluiten, de tuin ermee besproeien of uw wagen ermee schoonmaken. Met de correcte filters kan u regenwater zelfs gebruiken om te douchen of om uw kleding mee te wassen.

Een nauwkeurig geplaatste regenwaterput is niet alleen economisch, maar ook ecologisch voordelig. Door regenwater op te vangen en te hergebruiken, draagt u uw steentje bij aan een beter waterbeheer, waardoor het risico op overstromingen verkleint.

Interesse in een regenwaterput?

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte!

Inclusief rioleringswerken

Volledig volgens het boekje

Zowel in nieuwbouw– als in renovatieprojecten installeren we regenwaterputten. Wanneer u een nieuwe woning bouwt, is zo’n put trouwens wettelijk verplicht. Bij uw gemeente kan u concretere informatie en subsidies voor uw regenwaterput aanvragen. In ons aanbod vindt u o.a. modellen van 1.500 tot 20.000 liter en gekoppelde regenwaterputten die via een buis met elkaar verbonden zijn.

Wanneer we uw put aanleggen, nemen we tegelijkertijd de nodige rioleringswerken voor onze rekening. We scheiden uw regen– en afvalwater van elkaar, zoals de wet het voorschrijft. Daarnaast graven we sleuven voor andere rioleringswerken, voorzien we uw gebouw van een septische put en plaatsen we olie– en vetafscheiders, als u dat wenst.